De første 90 dage i jobbet er afgørende

Unikom HEL udviklings executive programmer hjælper kandidaten til at opnå succes i det nye job.

I de første tre måneder i et nyt job bliver du i særlig grad målt og vejet. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start og sikre, at der opnås synlige resultater. Dette får du kvalificeret sparring og rådgivning til i et executive outplacement program.

http://www.jobogledelse.dk/artikler/de-afgoerende-foerste-90-dage-i-jobbet kan du få 12 gode tips til de første afgørende 90 dage i jobbet. Det er bl.a. disse områder, som bliver dækket og arbejdet med i den del af executive outplacement forløbet, som kaldes “De første 90 dage”.

 
 
 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-35-420822 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning