HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners

HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners (OIGP), som er et førende HR firma, der hjælper organisationer med at håndtere deres talenter og hjælper individer med at optimere deres karriere. 
HEL Udvikling er derfor nu en lokal dansk virksomhed i en international organisation. Dette har både kunder og kandidater stor glæde af.
OIGP-fordele for HEL Udviklings virksomhedskunder
OI Global Partners leverer "global best practice" inden for outplacement, karrierecoaching og Talent Management, og sikrer at den højst mulige standard opretholdes på tværs af partnervirksomhederne. Når en organisation er nødt til at skære ned på tværs af landegrænser har man derfor glæde af samme høje høje værdier og høje kvalitet i alle involverede lande.
OIGP-fordele for HEL Udviklings kandidater
Når en kandidat ønsker at finde et nyt job uden for Danmarks grænser kan HEL Udvikling levere den nødvendige viden om arbejdsmarkedet og jobsøgning ved at trække på de relevante partnere i OIGP.
Kandidater kan få adgang til vore "Global Career Transition Portal". En portal, der indeholder vidoer og audio podcasts samt artikler om jobsøgning uden for Danmarks grænser. Desuden er det let at benytte en integreret jobsøgningsportal med adgang til millioner af job i 50 lande.

 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-11-420847 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning