HEL Udvikling fusionerer med HowToWin
 
HEL Udvikling, en af landets største outplacement og rekrutteringsvirksomheder, er fusioneret med HowToWin, som er specialister indenfor organisationsudvikling. lean og bestyrelsestræning. Samarbejdet vil skabe en bredere pallette af ydelser og dermed gøre det muligt at skabe mere værdi for vores mange kunder.
Alle medarbejdere i begge virksomheder fortsætter i deres nuværende ansvarsområder, og vi ser  frem til at hjælpe med at med forløse potentialer både menneskeligt og organisatorisk. Kim Holst vil fortsætte som ledende partner i den nye konstellation.
 
 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-22-420808 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning