Store gevinster ved at være fortrolig med LinkedIn

LinkedIn er blevet et effektivt værktøj for både jobsøgende og rekrutteringsfolk. På www.JobOgLedelse.dk findes en masse gode artikler med idéer til optimal brug af LinkedIn. Læs dem og få endnu mere ud af LinkedIn.

Siden lanceringen af www.JobOgLedelse.dk sommeren 2011 er der på hjemmesiden samlet mange artikler om brug af sociale medier i forbindelse med både jobsøgning og rekruttering. Eksempler på artikler til brug i jobsøgningen:

3 idéer til hvordan du “forfølger” de rigtige kontakter på LinkedIn

http://www.jobogledelse.dk/job-via-linkedin/3-ideer-til-hvordan-du-forfoelger-de-rigtige-kontakter-paa-linkedin

Bliv fundet i søgninger på LinkedIn

http://www.jobogledelse.dk/job-via-linkedin/bliv-fundet-i-soegninger-paa-linkedin

8 gode råd til hvordan du finder dit nye job via LinkedIn

http://www.jobogledelse.dk/job-via-linkedin/8-gode-raad-til-hvordan-du-finder-dit-nye-job-via-linkedin

 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-13-420799 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning