HEL Udvikling udvider i Aarhus og skærper profilen

HEL udvikling har oplevet en vækst i aktiviteterne i Jylland. Det gælder både i opgaver inden for outplacement/executive coaching og search & selection. Det har medført, at virksomheden har flyttet kontoret i centrum af Århus til nye flotte faciliteter i den nordlige del af byen.

Samtidig med etableringen af nyt kontor i Aarhus har HEL udvikling også ændret profil. Logoet signalerer nu med en undertitel, Management Consulting, at konsulenterne i HEL udvikling er ledelseskonsulenter, der med en lederbaggrund og erhvervserfaring kan give en kvalificeret sparring og rådgivning til såvel virksomheder og kandidater.

Partner Kim Holst udtaler om de nye lokaler: Vi er glade for at blive en del af et fællesskab med mange spændende virksomheder i Kirstinelund nord for Århus. Stedet giver mulighed for at vore kunder og kandidater let har adgang til moderne faciliteter lidt uden for byen, så der er let adgang til både parkering og hovedfærdselsårer.

 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-8-420833 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning