Gazellevirksomhed fandt produktionschef med hjælp fra HEL Udvikling

 
Ole Stabell, CEO for gazellevirksomheden Danotek A/S, er rigtig glad for samarbejdet med HEL Udvikling:
- Kim Holst fra HEL Udvikling har på bedste vis stået for rekruttering af vores produktionschef. Kim har sikret den bedste kandidat til stillingen via analyser og samtaler med medarbejdere hos Danotek og gennem udvælgelse af ansøgerne.
Og Ole Stabell fortsætter:
- Kim har være proaktiv i hele processen, så vi kunne koncentrere os om samtalerne med de udvalgte kandidater. Vi vil helt sikkert benytte HEL Udvikling igen, og jeg giver med gerne min anbefaling.
 
Danotek A/S har tidligere selv rekrutteret medarbejdere, men man har valgt nu at professionalisere rekrutteringsprocessen såvel som andre dele af virksomheden. Dette er for at sikre at man ikke rammer ved siden af ved rekrutteringerne.
 
En relativ ny undersøgelse fra Syddansk Universitet underbygger, at det er en fornuftig beslutning, idet lektor Bo H. Eriksen har fundet frem til, at 40% af nyansatte i fremstillingsvirksomheder stopper inden for det første år. Det kan koste en virksomhed op imod en halv million kroner.
 

 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-6-420792 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning