HEL udvikling har stor succes med online HEL udvikling har stor succes med online outplacement bibliotek

Det er nu muligt at tilmelde sig HEL udviklings intensive gruppebaserede outplacementforløb med opstart d. 23/4-2012 i Søborg.

HEL udvikling har udviklet et nyt gruppebaseret outplacement forløb for private. Deltagerne mødes 3 timer en gang om ugen og arbejder derudover intensivt på egen hånd. Forløbet løber over 5 uger og deltagerne forpligter sig til at virke aktivt mellem møderne for at kunne opnå en høj effekt af forløbet.

Deltagerne på forløbet får adgang til HEL udviklings webbaserede online outplacement bibliotek med relevant information, opgaver og videoer.

Indholdet af forløbet kan opdeles i tre dele:

1. Analysedel – med fokus på at finde frem til kompetencer og personlige egenskaber, der kan skabe jobmuligheder.

2. Markedsføringsdel – udarbejdelse af effektive CV’er, ansøgninger samt en profil.

3. Netværksdel – her arbejdes med en effektiv metode til opnåelse af job via netværk.

En tidligere deltager udtaler om et netop afsluttet forløb:

“Efter at have kæmpet forgæves med at lave et skarpt CV og skrive nogle ansøgninger, gennemgik jeg HEL Udviklings nye gruppebaserede outplacementforløb. Resultatet blev at jeg fik et knivskarpt CV, blev bedre til at skrive ansøgninger og fik en lang række gode værktøjer til min videre jobsøgning, herunder hvordan jeg får meget mere ud af mit netværk. Jeg er derfor meget mere optimistisk nu mht. at finde ikke bare et nyt job, men det rigtige job.”

Forløbet koster 3.000 kr. inkl. moms, som betales i forbindelse med mødestart.

For nærmere information og tilmelding kontakt partner Erik Bernskov, eb@hel-udvikling.dk eller 40 84 86 65.

 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-9-420828 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning