Afklarende karrierecoaching

Formålet med vores karrierecoachingprogram er, at medarbejderen bliver afklaret omkring kompetencer og muligheder og får lagt en plan for den videre karriere. Programmet er velegnet for medarbejdere der har været længe i samme jobfunktion eller fungerer som mellemleder.

Karrierecoachingforløb for en nyudnævnt leder vil blive tilrettelagt, så der bliver lagt en plan for opnåelse af mål i de forskellige aspekter af jobbet. Efterfølgende vil forløbet bestå af coaching og rådgivning af medarbejderen i en aftalt periode.

Grundlæggende elementer i forløbet:

  • Afklaring af kompetencer og færdigheder
  • 360 graders analyse
  • Udarbejdelse af en Person Profil Analyse og en dialog om, hvordan resultaterne herfra kan bruges konstruktivt.
  • Plan for opnåelse af mål i jobbet
  • Plan for den videre karriere
  • Arbejde med netværk og mentorer

Et karrierecoachingprogram hjælper dig med at få endnu større glæde i dit nuværende job samt blive afklaret om din fortsatte karriere.

Længden af programmet aftales individuelt og består typisk af 4-12 møder.

Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368


 Læs om karrierecoaching på: 
 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-13-420843 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning