Vore outplacement/genplacerings metoder


Vore kandidaters succes er vores succes. Derfor tilpasses hvert eneste forløb til den enkelte kandidat, så processen mod det næste job bliver så optimal som muligt.
Et forløb tager udgangspunkt i følgende tre faser:
 
1. Analysefasen

Analysefasen vil øge kandidatens selvforståelse igennem analyser af den hidtidige karriere, udarbejdelse af person profil etc. Kandidaten når frem til en mere klar viden om sin beslutsomhed, handlekraft, sociale egenskaber, og hvordan man opfattes af sine omgivelser.
I løbet af analysefasen når kandidaten frem til hvilke præstationer, som kan benyttes til at sælge sig selv på i jobsøgningen, samt hvordan dette gøres bedst muligt.
Analysen er med til at konkretisere stillingstyper og brancher, som kandidaten sammen med sin konsulent, vil koncentrere sig om.
 
2. Mål- og middel fasen

I denne fase vil der bl.a. være en fastlæggelse af jobmål og værdier afsluttende med hvilke midler, der skal bruges for at opnå målet.
Kandidaten arbejder sammen med sin konsulent om udarbejdelse af målrettet markedsføringsmateriale som i sidste ende kan føre til jobinterview. På baggrund af resultaterne fra karriereanalysen, vil du kunne gøre dit CV sælgende, og relatere det direkte til de job, du søger. Tilsvarende arbejdes der med udarbejdelse af målrettede ansøgninger.
 
3. Realiseringsfasen

Her arbejder kandidaten konkret med netværk og kontakt til personer, der kan hjælpe med relevante informationer i jobsøgningsprocessen. Parallelt hermed søges målrettet på relevante, opslåede stillinger.
Træning til jobinterview foregår løbende i takt med, at der opstår et behov for at forberede sig til et møde. Det er vigtigt at være forberedt på alle spørgsmål og situationer ved et jobinterview, og desuden til selv at kunne påvirke en samtale i den rigtige retning, ved selv at stille de rigtige spørgsmål.

Konsulenten giver konkret rådgivning til oplæg omkring strategier mv. til forelæggelse for bestyrelse eller andre, som måtte være involverede i ansættelsesprocessen.
Kandidaten får under forløbet mulighed for at benytte vores virksomhedsdatabase som et værktøj til at søge oplysninger og regnskaber mv. om virksomheder.


Online værktøjer

HEL Udvikling tilbyder kandidaterne en helt unik online platform, som man har adgang til under forløbet, og som er med til at optimere mulighederne i jobsøgningen. Platformen gør indsatsen imellem møderne endnu mere effektive.
 

Møderne

Møderne kandidaten og konsulenten imellem vil normalt blive planlagt til 1-2 gange om ugen. Derudover er der løbende kontakt via mail og telefon iht. behov.
 
 
 

Kontakt partner Kim Holst 
for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368


Læs om outplacement på: 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-34-420821 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning