Salgskoordinator i København

HowToWin søger for virksomhed

Salgskoordinator i København

Veletableret IT hosting leverandør ønsker at styrke salgsafdelingen.

Virksomheden har 39 dygtige medarbejdere ansat, der arbejder sammen om at levere Danmarks bedste IT-driftsløsninger til ca. 500 danske og udenlandske virksomheder. Fællesskabet er stærkt, og arbejdsmiljøet er præget af en humoristisk tone og plads til individualisme.

Virksomheden er i vækst og søger derfor en Salgskoordinator til at styrke salgsafdelingen. Man vil indgå i vores salgsteam, hvor det bliver op­gaven at assistere sælgerne, servicere kunderne og håndtere diverse ad hoc opgaver.  Virksomheden har et effektivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor man har gode udviklingsmuligheder og chance for at gøre en forskel i en ambitiøs vækstvirksomhed. Man tilbydes dig stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i jobbet.

Arbejdsopgaver:

– Salgssupport til virksomhedens Account Managers i form af udarbejdelse af købsaftaler samt opdatering af pipeline

– Koordinering og opfølgning af ordrer

– Assistere marketingafdelingen med udarbejdelse af marketinglister, kampagner, events m.v.

– Deltagelse i kundemøder og kundearrangementer

– Kundeservice

– Ad hoc opgaver

Profil:

Man er struktureret i sin arbejdsgang og formår at være tovholder på flere projekter i en til tider hektisk hverdag. Man har fokus på detaljen og forstår vigtigheden af at prioritere sine arbejdsopgaver, og så brænder man for at yde en god service både til kunder og til Account Managers.

Som person har man nemt ved at tilegne sig ny viden og bruge den i praksis. Man er en erfaren bruger af Office pakken, herunder Excel samt mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale. Man er i besiddelse af et godt humør, har et godt overblik og kan tage initiativer på egen hånd.

 

Erfaring fra en lignende administrativ stilling og branchekendskab kan være en fordel, men er ikke et krav.

 

Hvis du er interesseret i stillingen, så ring til Kim Holst på 23409103 eller send dit CV via: kh@howtowin.dk


Eorward your application, titled. ”Area Sales Manager” til
firma@hel-udvikling.dk.
 
Your are welcome to call 
partner Kim Holst on
ph. 70 268 368

 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-15-420801 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning