Erfaren Softwareudvikler i Odense

HowToWin søger for virksomhed

Erfaren Softwareudvikler i Odense

Har du lyst til at lave software af høj kvalitet?

Virksomheden er et software konsulenthus, der udlejer IT konsulenter til andre virksomheder. Der søges en udvikler med ambitioner om at lave software af høj kvalitet, og har man en faglig baggrund og erfaring, der retfærdiggør ambitionen, så er man den rette.

Virksomheden har nogle præferencer i forhold til teknologier man behersker, men de er først og fremmest ude efter en skarp hjerne og den rette indstilling. Derfor er det ikke altafgørende om kandidaten er bedst til .NET, Java eller PHP. Virksomheden bruger Ruby on Rails som den overordnede teknologi og man vil blive grundigt oplært i dette, hvis man er den rette.

Man vil få muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier inden for webapplikationer og mobilapplikationer, og komme til at arbejde i en organisation, hvor softwarens kvalitet er i fokus.

Om stillingen:

Virksomheden arbejder med skræddersyet udvikling for private og offentlige virksomheder som: Arla, Det Kongelige Teater, Københavns Universitet, Rambøll, EU-Kommisionen og Red Barnet. Man kommer til at arbejde på skiftende kunder og skal se denne variation som noget positivt.

De søger en softwareudvikler fra øverste hylde – en der har arbejdet professionelt med softwareudvikling i flere år og kan være selvkørende på kundeprojekter.

Man skal være er fokuseret på kvalitet og klar til at deltage i konstruktiv sparring med de andre udviklere omkring sin kode på tværs af teknologier og projekter.

Man tilbydes:

– En fleksibel og varieret arbejdsdag.

– Dedikerede kollegaer som er klar til at sparre.

– Medbestemmelse i en flad og dynamisk organisation.

 

Er du interesseret i jobbet, så ring til Kim Holst på 23409103 eller send dit CV via:kh@howtowin.dk

Eorward your application, titled. ”Area Sales Manager” til
firma@hel-udvikling.dk.
 
Your are welcome to call 
partner Kim Holst on
ph. 70 268 368

 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-16-420802 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning