Webudvikler med bred erfaring i Kvistgård

HowToWin søger for Crysberg

Webudvikler med bred erfaring i Kvistgård

Ønsker du at udvikle webløsninger til state-of-the-art produkter inden for vanding?

Du får en spændende og alsidig stilling, hvor du får ansvaret for at udvikle webbaserede løsninger til virksomhedens egne produkter inden for automatiske vandingssystemer. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam, der udvikler software og firmware til egne løsninger til kunder i hele verden. Du løser opgaver selvstændigt og i samarbejde med andre i afdelingen såvel som med andre afdelinger i virksomheden.

Dine opgaver består i at skabe stor brugervenlighed for kunderne/brugerne af Crysbergs egne hardware produkter. Du har derfor erfaring med webudvikling, der har til formål at opnå et simpelt og overskueligt design, der kan bruges til forskellige browsere.

Du forventes at have arbejdet med:

  • Omsætte design til færdigt produkt i HTML5, CSS og javascript
  • Udvikling af responsivt design til forskellige størrelse skærme/devices
  • Sikre browseroptimering til standardbrowsere

Det vil være en fordel, hvis du også har arbejdet med:

  • Javascript frameworks, herunder Angular og JQuery
  • Node JS, herunder Javascript for server, Node JS express, Node JS web sockets
  • Computernetværk, herunder bl.a. TCP/IP protokoller
  • Databaser, kendskab til NoSQL og SQL

Som person trives du med at arbejde på egen hånd, men kan samtidig også samarbejde med andre i udviklingsafdelingen. Du er desuden struktureret og parat til at gøre brug af Scrum. Din uddannelse er ikke afgørende, hvis du kommer med den fornødne erfaring til at kunne løse opgaverne i jobbet.

Crysberg A/S blev etableret i 1986 og har lige siden produceret robuste løsninger inden for automatisk vanding. Kunderne er nogle af de største i verden inden for sit felt, og Crysberg har igennem årene opnået en meget stor markedsandel.

Crysberg A/S er en attraktiv arbejdsplads med en flad organisation. Du kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens produkter og løsninger.

Hvis du vil være en del af Crysbergs udviklingsteam så send din ansøgning tilkh@howtowin.dk mærket ”Webudvikler”. Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til jobbet. Der vil løbende blive afholdt samtaler.


Eorward your application, titled. ”Area Sales Manager” til
firma@hel-udvikling.dk.
 
Your are welcome to call 
partner Kim Holst on
ph. 70 268 368

 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-18-420804 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning