Forretningsplanen

En godt gennemarbejdet forretningsplan kan ses som et værktøj til at sikre en succesfuld opstart af en virksomhed. Den kan således være et værktøj til at foretage de nødvendige markedsanalyser, lægge et budget, planlægge salget etc.

Udover at være et værktøj for lederne i en virksomhed til at blive enige om den fremtidige strategi, og aftale hvordan planlagte budgetter opnås, så er forretningsplanen også et værktøj til dialog med:
  • Potentielle købere af virksomheden
  • En bank
  • Investorer
  • Potentielle partnere

Følgende er vigtige elementer i en forretningsplan. Nogle af kapitlerne afhænger af, om forretningsplanen alene er et internt værktøj, eller om den skal bruges overfor nogle af de nævnte, potentielle læsere.

Executive Summary

Markedet

Operations

Ledelse

Salgsforecast

Budget

Risici

Patenter

Exit

Hel Udvikling virker som sparringspartner i udarbejdelsen af planen.
 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-10-420835 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning