Udvikling af dine medarbejderes karriere

Køb af virksomhed som led i et generationsskifte
Mange virksomhedsejere har strukket salget af virksomheden så længe som muligt, og står nu overfor at skulle sælge. Det betyder, at der stort set i enhver branche kan findes virksomheder der, enten med eller uden et “til salg skilt” via mæglere, er til salg.
Vi har erfaring med at etablere forbindelse til virksomheder og er desuden i stand til at hjælpe med forskellige modeller for, hvordan overtagelsen kan foregå.

Finansiering

De færreste har hele kapitalen til at købe en virksomhed. Derfor skal genrationsskiftemodellerne enten afspejle dette, eller der skal findes noget ekstern kapital. Begge dele har vi erfaring inden for og kan derfor rådgive omkring dette.

Vi kender

  • Køb af en virksomhed der står overfor generationsskifte
  • Køb af virksomhed med hjælp fra en investor
  • Løsninger til finansiering
  • Købsaftale
  • Indgåelse af partnerskabsaftaler
  • Advokatbistand
  • Etablering af Advisory Board eller bestyrelse

Links til opstart eller køb af virksomhed.
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-11-420836 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning