Executive coaching

Højt placerede ledere har brug for coaching for at forny og genfinde sig selv, og konstant eksekvere på højeste niveau. Derfor tilbyder Executive coaching en unik mulighed for ledere, til at drøfte følsomme emner i et fortroligt og inspirerende rum.


Samarbejdet forgår i en gennemført professionel relation. Det er designet specifikt til dine udfordringer, i et struktureret og disciplineret setup, hvilket giver perspektiv og fokus.

 

At indgå i et Executive coaching forløb er ofte en livsændrende proces. Du kan fokusere på dit professionelle liv, eller du kan inddrage personlige aspekter. Det vil ændre den måde du tænker og agerer på. Det giver resultater!

 

Et effektivt Executive coaching forløb er baseret på tillid. Derudover er det også vedvarende og udfordrende for at give resultater.  


Typiske temaer er bl.a.: 

  • Vær den leder nu, som du ønsker at være i fremtiden
  • Overvind dine udfordringer og kampe med elegance
  • Afklaring af retning for fremtidige beslutninger
  • Fremadrettet karriereafklaring
  • Opnå bedre balance mellem arbejde og privatliv 

At vælge at arbejde med en coach udstråler et reelt ønske om at øge personlig performance, og afklare ny retning. At udarbejde en personlig strategiplan med klare mål, som er grænseoverskridende, vil realisere dine drømme og ambitioner.

 

 
Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368
Læs om executive coaching på: 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-14-420841 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning