Lederudvikling

Hvad synes medarbejderne om deres leder? Hvad synes topledelsen… ?

Inden et målrettet lederuddannelsesprogram fastlægges, kan det være en god ide at foretage en 360 graders undersøgelse. Ledernes evner og færdigheder bliver bedømt vha. en spørgeskemaundersøgelse og/eller interview.

Resultatet giver mulighed for at sammensætte et udviklingsforløb for lederen i forhold til organisationen.

Vurderingen kan være specielt tilpasset ud fra organisationens ønsker og behov på specifikke områder. Ledervurdering kan også være baseret på et profilværktøj for den enkelte eller for en hel gruppe.

Vi vil også, såfremt dette er en del af opgaven, fremlægge forslag til udviklingsaktiviteter såvel for den enkelte leder som for ledergruppen samlet.

Hvorfor lederroller?

Hvis det at være leder er at spille en rolle, er ledelse så et teater?

Baggrunden for at arbejde med lederroller i en konkret organisation er, at hver enkelt leder som person rummer et sæt egenskaber. Disse kan være i fuld overensstemmelse med organisationens værdigrundlag.

Forskellen på medarbejdere og de medarbejdere, der har et ledelsesansvar…
er, at lederne spiller en rolle de har fået tildelt i organisationen. Træningen af dette spil kan ske i “lederroller”.

En fokusering på lederrollen kan være en måde at sikre et godt resultat på. Den daglige ledelse er konstant under “opsyn” fra såvel medarbejderne som fra den øverste ledelse. Det kan derfor være en god investering at bruge nogle midler på træning af lederne i deres rolle, og ikke mindst i, hvordan de skal agere for at understøtte virksomhedens værdier.

Kontakt os for et uforpligtende møde på tlf. 70 268 368

 

 
Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368
Læs om lederudvikling på: 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-12-420844 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning