Udvikling af din eller dine medarbejderes karriere

Hvorfor karrierecoaching?

Uanset hvor i arbejdslivet en person befinder sig så kan behovet for afklaring af jobsituation og fremtid være relevant. Både når dagligdagen går strygende og når der er større eller mindre områder, der skaber irritation.

Et individuelt karriereudviklingsprogram kan sikre, at medarbejderen coaches gennem et målrettet forløb. Hvor formål og målsætninger er aftalt på forhånd. En vigtig del af processen er implementeringen. Med dette mener vi, hvordan medarbejderen kan komme på rette hylde og i hvilke tempi dette skal foregå. Kommunikationen mellem medarbejderen og organisationen er en del af den planlægning, der er i processen.

Hvad opnår medarbejderen?

  • Klarhed over egne styrker og svagheder
  • Fokus på fremtiden
  • Coaching vedrørende værdier og mål
  • En gennemtænkt handleplan
  • Ro omkring egen karriere

I individuelle karriereudviklingsforløb vil vi sikre, at den konsulent, der skal være coach, kan inspirere og være på bølgelængde med medarbejderen gennem hele processen.

Hvad opnår virksomheden?

For virksomheden er et karriereudviklingsprogram en mulighed for at påvirke medarbejderens nuværende jobsituation. Det er også en mulighed for at binde medarbejderen tættere til virksomheden i et langsigtet udviklingsforløb. Handleplanen vil være et værktøj til brug for såvel medarbejderen som virksomheden.

Behovet for karriereudvikling kan variere meget fra den ene virksomhed til den anden. Men spørgsmålet er, om ikke behovet altid vil være der i større eller mindre grad.Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368

 Læs om karrierecoaching på: 
 

 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-5-420791 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning