Kollektiv genplacering


Målgruppe:
Medarbejdere, hvis arbejdssituation er påvirket af ændringer i organisationen nu eller i den nærmeste fremtid.

Formål:
Deltagerne kommer gennem et struktureret forløb, og bringes til en erkendelse af egne ressourcer. Samtidig overvejes fremtidige muligheder.
Programmets længde vil desuden sikre, at den enkelte tager fat i egen situation, og søger at realisere sine mål, hvadenten disse er i eller udenfor organisationen.
For virksomheden er formålet, at støtte medarbejderne i en svær situation, og samtidig sikre en aktiv indsats af de berørte medarbejdere for at finde nye karriereveje.
 
Generelt om programmet:
Processen består af et koncentreret jobsøgningskursus på 2 hele dage efterfulgt af 8 halve dage for træning og erfaringsudveksling.


Indhold af jobsøgsningskurset, bl.a.:
  • Udarbejdelse af et CV
  • Afklaring omkring fremtidige jobmuligheder
  • Udarbejdelse af jobmål
  • Effektivt arbejde med netværk
  • Ansøgninger
  • Forberedelse til jobsamtalen

Der vil være 6 timer til hver medarbejder til individuel coaching i forbindelse med interviewforberedelse og hjælp til netværkskontakter.

Hele forløbet vil strække sig over op til 5 måneder. Den ideelle holdstørrelse er 8-9 personer. Maksimalt 12 personer.
 
Kontakt partner Kim Holst for et uforpligtende møde:
Tlf. 70 268 368Læs om outplacement på: 
 
 Licensed by HEL UDVIKLING HowToWin  V.5.6-10-420849 
› Forside › Outplacement Gruppebaserede forløb  Individuelle forløb  Vore metoder  Outplacement for topledere  › Search & Selection › Stillinger › Karrierecoaching Individuelt forløb  Karriereudvikling – grupper  › Lederudvikling Lederudviklingsprogram  Executive coaching  › Om HEL Udvikling Referencer  Mission og værdier  Hvorfor HEL Udvikling  › Nyhedsarkiv Udnyt apps  De første 90 dage  HEL er en del af OIGP  HEL udvikling fusionerer med HowToWin  4 nye kvalifikationer   Fortrolig med LinkedIn  Udvider i Aarhus  En glad rekrutteringskunde  Outplacement bibliotek  Ny partner i HEL Udvikling  Et effektivt værktøj  HEL Udvikling er den danske partner i OI Global Partners  › Links til jobsøgning